Acest site se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Preturile sunt cu TVA inclus.

Hepax Forte

Hepax Forte

Veteco Interservices

Ingredientele naturale conținute de Hepax Forte susțin metabolismul hepatic. Mixul de ingredinte active menține activitatea hepatocitelor prevenind deteriorarea și degradarea la nivel hepatic.  

Sănătatea sistemică este strâns legată de sănătatea metabolică și, prin urmare, de o bună funcționare a ficatului. Ficatul este un organ în care au loc multe procese metabolice, dar și un organ de stocare, un organ central pentru procesele de detoxifiere și un loc în care sunt produși compușii esențiali pentru organism, cum ar fi proteina musculară. Medicul veterinar poate detecta disfuncțiile ficatului printr-un test de sânge. Hepax forte este o combinație de ingrediente active pentru un ficat sănătos.

Extract de ciulin de lapte (Silybum marianum fructus)

Ciulinul de lapre a fost utilizat de-a lungul timpului în tratamentul bolilor hepatice, în tratamentul și prevenirea cancerului și ca tratament de susținere în intoxicația cu Buretele Viperei  (Amanita Phalloides). Ciulinul are proprietăți benefice în susținerea și funcționarea ficatului. Ciulinul de lapte contribuie la eliminarea radicalii liberi din ficat. Silimarina obținută din fructele de ciulin de lapte are un efect pozitiv asupra capacității biosintetice a hepatocitelor. La persoanele cu ciroză hepatică alcoolică, mortalitatea a fost semnificativ redusă într-un studiu dublu-orb cu silimarină.

S-adenosilmetionina (SAME)

Într-un ficat sănătos, s-adenosilmetionina este metabolizată din aminoacidul metionină. Producția este limitată atunci când animalele de companie au probleme cu ficatul. Organismul are nevoie de s-adenosilmetionină pentru a produce glutation, cel mai important detoxifiant și antioxidant din ficat. Substanțele conjugate cu glutation sunt mai solubile în apă și pot fi eliminate prin rinichi. Acest lucru protejează celulele ficatului de deteriorări și degradări.

Extract de anghinare (Cynara scolymus folium)

Frunzele de anghinare au proprietăți coleretice, cololicinetice, de reducere a colesterolului și lipidelor, precum și proprietăți de stimulare a hepatului. Prin urmare, frunzele de anghinare pot fi utilizate pentru a susține o disfuncție a ficatului și a vezicii biliare.

Extract de Reishi (Ganoderma lucidum)

„Ciuperca nemuririi” a fost folosită de peste 4000 de ani în fitosștiința tradițională chineză și a câștigat renume la nivel mondial ca fiind una dintre cele mai importante ciuperci medicinale. Susține ficatul prin inhibarea acumulării de lipide și a stocării colagenului. În plus, s-a dovedit că tripertenul reishi inhibă enzima de conversie-angiotensină (ECA) la om, care este responsabilă de producerea tensiunii arteriale care crește angiotensina. Oxigenarea sângelui este facilitată și organelor li se oferă mai mult oxigen.

Lasa un comentariu

Te rugăm să reții: comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.