Acest site se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Preturile sunt cu TVA inclus.

BACHUS

BACHUS

Veteco Interservices

Despre Bachus

Suplimentele nutritive BACHUS sunt dezvoltate pentru a păstra și îmbunătăți aportul  nutritiv  recomandat la animalele de companie, susținându-le sănătatea și fericirea.  Animalele de companie sunt parte  importantă a naturii, cât și membri ai familiei, de aceea credem cu tărie că animalele de companie merită cel mai bun supliment nutritiv pe baza celor mai bune ingrediente de origine naturală.    

Pe lângă vitaminele și mineralele esențiale, fiecare  produs BACHUS conține extracte din plante. Este dovedit că substanțele de origine naturală au un efect semnificativ nu numai asupra ființelor umane, ci și asupra animalelor, fără a provoca efecte secundare. Echipa de dezvoltare BACHUS caută să ajungă la sinergia dintre inovațiile bazate pe știință și tradițiile pe termen lung ale medicinei naturiste pentru a obține cele mai bune rezultate pentru animalele de companie.   

Calitate Premium

Suplimentele nutritive BACHUS susțin demersurile medicinei holistic, asigurând îmbunătațirea  aportului nutritiv recomandat la animalele de companie.
Suplimentele BACHUS conțin ingrediente active extrase din surse naturale. Materia primă este obținută din plante nemodificate genetic, culturi bio în sol virgin,  nepoluat cu pesticide, fără îngrășăminte și fără stimulente de creștere artificiale. 
Pe lângă vitaminele și mineralele  esențiale, fiecare  produs BACHUS conține extracte din plante. Beneficiile pe care le oferă  ingredientele naturale sunt recunoscute în medicina umană, de aceea echipa de dezvoltare BACHUS urmărește să ajungă la sinergia perfectă dintre inovație în medicină și remediile tradiționale  oferite de medicina  naturistă.
Suplimentele din portofoliul BACHUS răspund nevoilor unui stil de viață sănătos.
Varietatea ingredientelor,  unicitatea și inovația adusă de aceste produse, fac posibilă  elaborarea de tratamente complementare pentru orice tip de afecțiune, dar și pentru menținerea unui nivel optim de sănătate. 

Lasa un comentariu

Te rugăm să reții: comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.