Acest site se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Preturile sunt cu TVA inclus.

Conferința de Lansare a Revistei Române de Cardiologie

Conferința de Lansare a Revistei Române de Cardiologie

Veteco Interservices

Într-o era a pionieratului inovația sparge barielele conceptuale și își recâștigă flexibilitatea. Dacă ar fi să delimităm semantic inovația primele observații ar fi că acest termen ne duce cu gândul la cel de descoperire și la cel invenție. Inovația este un termen atât de des folosit încât îi uitam adevarata semnificație și importanță, atât la nivel personal cât și la nivel organizațional.


Inovația, descoperirea și invenția sunt concepte care includ noutate, dar la niveluri diferite. Descoperirea propune dezvăluirea unor elemente existente, dar necunoscute. Invenţia reprezintă crearea, realizarea în premieră a unui element nou. Polul Nord a fost descoperit şi nu inventat, după cum tubul cinescopic nu a fost descoperit, ci inventat.

Inovarea este unul dintre principalii factori care conduc bunăstarea econimică. În Comunicarea Comisiei Europene privind Politica Inovării, inovarea este definită pe larg ca producerea, asimilarea sau exploatarea cu success a noutăților în sfera economică și socială. Conform legislației române, inovarea este definită ca activitatea orientată către generarea, asimilarea și valorificarea rezultatelor cercetării-dezvoltării în sfera economică și socială.

Schimbarea vechilor paradigme include toate cele 3 concepte, dar inovația este rezervorul evoluției în industrie. Revista Romana de Cardiologie Veterinara aduce inovație în medicina veterinară românească.
Veteco Interservices susține acest demers și vă invită la Biblioteca Națională Română, la Conferința de Lansare a Revistei Române de Cardiologie.


*Eveniment creditat cu 25 de puncte

Inscriere și detalii: La office@veteco.ro sau mesaj privat pe facebook

Lasa un comentariu

Te rugăm să reții: comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.