Acest site se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Preturile sunt cu TVA inclus.

Gama NexGard de acum împotriva demodeciei și râiei sarcoptice

Gama NexGard de acum împotriva demodeciei și râiei sarcoptice

Veteco Interservices

NexGard și NexGard SPECTRA noi indicații de utilizare în tratmentul demodeciei și al râiei sarcoptice

Demodecia este o afecțiune cutanată determinată de inmulțirea excesivă a speciei de acarieni din genul Demodex.  Este o boală parazitară, adesea foarte severă și greu de tratat. Semnele clinice apar după proliferarea masivă a paraziților și variază foarte mult fiind influențate de mai mulți factori.

Tratamentul durează până la câteva luni. Într-un studiu retrospectiv din SUA, în urma tratamentelor cu acaricide făcute la câinii diagnosticați cu demodecie generalizată, demodecie juvenilă, tratamentul a durat 4.5 luni. Demodecia adultă a fost tratată în 5.9 luni.

Pâne de curând, au fost disponibile foarte puține formule acaricide eficiente. NexGard și Nexgard SPECTRA schimbă acestă situație.

Râia sarcoptică este o afecțiune dermatologică foarte contagioasă și intens pruriginoasă; cauzată de infestația cu acarianul Sarcoptes scabiei var. canis. Scabia este o boală parazitară foarte contagioasă.

Durata tratamentului diferă de la individ la individ, în functie de gradul de infestare, de statusul imunitar al animalului, starea de întreținere a animalului și nu în ultimul rând de conștiinciozitatea și corectitudinea cu care este facut tratamentul de către proprietar.

NexGard și NexGard SPECTRA ajută proprietarul să respecte schema de tratament.

Lasa un comentariu

Te rugăm să reții: comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.