Acest site se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Preturile sunt cu TVA inclus.

NOU!! Merial lansează in România NexGard Spectra

NOU!! Merial lansează in România NexGard Spectra

Veteco Interservices

NOU!! Merial lansează in România NexGard Spectra tratamentul oral lunar cu cel mai mare spectru de protectie impotriva parazitilor externi si interni la caini

București, România – octombrie, 2015 –Merial, producătorul celui mai cunoscut si recomandat antiparazitar pentru caini si pisici de pe piata, FRONTLINE Combo, anunță lansarea NexGard Spectra (afoxolaner+milbemicina) si FRONTLINE TRI-ACT (fipronil+permetrina)

“Prin lansarea NexGard Spectra si FRONTLINE TRI-ACT, Merial si Veteco isi continua cu succes programul inceput in Romania in urma cu mai bine de 15 ani si completeaza, pentru medicii veterinari si proprietarii de caini din tara noastra, frontul de lupta pentru ingrijirea responsabila si eficienta a animalelor de companie si evitarea problemelor serioase de sanatate cauzate de purici, capuse, muste, tantari sau diversi viermi interni” a spus Dr. Sorin Badea – medic veterinar, Director General Veteco Interservices, distribuitorul oficial al produselor Merial în România.

NexGard Spectra omoară puricii repede, înainte de a depune ouă și asigură o protecție de durată împotriva puricilor și căpușelor. Formula sa inovatoare afoxolaner+milbemicina ucide parazitii interni (nematode) si previne dirofilarioza cardiaca prin administrare lunara. NexGard Spectra este rezultatul expertizei Merial în tehnologiile produselor masticabile, un comprimat oral palatabil care ofera o eficacitate excelentă cu o doză redusă de substanta activa, fiind bine tolerat cand este administrat lunar la doza recomandata pentru tratament. NexGard Spectra este disponibil in 5 prezentari comerciale pentru caini adulti indiferent de greutate dar si pentru pui incepand cu varsta de opt saptamani, cu o greutate de cel putin doua kilograme.

NexGard Spectra este disponibil numai pe bază de recomandare si rețetă eliberată de medicul veterinar si va fi comercializat exclusiv in reteaua medicala veterinara.

Cu aceste doua noi game lansate acum, portofoliul de produse antiparazitare pentru animale de companie oferit de Merial prin Veteco in Romania, se extinde la un numar impresionant de 32 prezentari comerciale care acopera practic toate nevoile, exigentele si asteptarile medicilor veterinari si proprietarilor de animale:

„Lupta impotriva parazitilor la animalele de companie este in ADN-ul nostru. Prin istorie, inovatie, expertiza si diversitate, Merial a demonstrat ca este un lider mondial pe piața produselor antiparazitare pentru animale de companie. Noi, la Veteco vom continua in Romania eforturile sustinute incepute in urma cu 15 ani pentru mentinerea standardului de excelenţa a serviciilor de promovare si distributie, pentru a oferi partenerilor nostri, medicii veterinari si pacientii acestora, cele mai noi si avansate produse care sa le asigure succesul prin tratamentele pe care le recomanda, participand in acest fel la consolidarea prestigiului lor profesional .” a completat Dr. Sorin Badea – medic veterinar, Director General Veteco Interservices, distribuitorul oficial al produselor Merial în România.

Lasa un comentariu

Te rugăm să reții: comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.