Acest site se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Preturile sunt cu TVA inclus.

Renal COMBI o singură soluție

Renal COMBI o singură soluție

Veteco Interservices

Ţinând cont de faptul că afecţiunile renale se situează în fruntea entităţilor morbide ale animalelor de companie există o reală nevoie de a comunica și informa proprietarii acestora,  în caz contrar se poate ajunge la un nivel atât de mare al disfuncției nefronilor, încât funcția renală să nu mai poată fi îndeplinită. Insuficienţa renală cronică (IRC) este o afecţiune ireversibilă, însă progresul ei este lent. Cu cât descoperim mai rapid tendința către această boală cu atât mai repede putem trece la măsurile de încetinire ale progresul ei. Scopul tratamentului este de a încetini progresul bolii, de a minimiza schimbările survenite în organism, de a scădea nivelul ureei sanguine şi al creatinei, de a oferi un echilibru electrolitic şi de a controla  hipertensiunea arterială.

Identificarea diferitelor tipuri de  nefropatii  este îngreunată de faptul că rinichiul dispune de o mare complexitate clinică şi metabolică, ceea ce face ca simptomele să fie asemănătoare, indiferent de cauza şi mecanismul de producere al afecţiunii. Pe de altă parte, complexitatea funcţională şi capacitatea ţesutului sănătos de a suplini în mare măsură disfuncţia celui afectat, impun investigaţii clinice şi paraclinice amănunţite, atente şi precise. Cum prin funcţia sa excretoare rinichiul este străbătut continuu de o mare cantitate de sânge, ţesutul acestuia este expus direct la acţiunea reziduurilor din organism, dar şi a substanţelor străine . O agresare toxică a ţesutului renal ar putea afecta unele funcţii ale acestuia sau chiar pe toate. Efectele obişnuite ce apar ca urmare sunt reducerea funcţiei excretorii, însoţită de creşterea azotului ureic şi a creatininei în sânge. Astfel, ureea şi creatinina, ca indicatori ai nefrotoxicităţii, indică mai degrabă condiţiile tehnologice de diagnostic şi nu partea esenţială a afectării patologice renale.

În acest context de-a lungul anilor cercetările indică, în totalitate, că dieta rămâne baza managementului insuficienței renale cornice. Obiectivele unei diete adaptate pacienților cu insuficiență renală cronică sunt îndeplinirea nevoilor nutritive și energetice, atenuarea semnelor clinice și consecințelor intoxicației uremice, minimizarea tulburărilor de echilibru al fluidelor, electroliților, vitaminelor, mineralelor și acido-bazic, și nu în ultimul rând încetinirea progresului acestei boli. Recomandările privind dieta și alte componente ale managementului medical trebuie individualizate pe baza constatărilor clinice și de laborator. Insuficiența renală cronică este progresivă și dinamică și, prin urmare, evaluarea constantă a semnelor clinice, a parametrilor serici și modificarea terapiei ca răspuns la modificările stării pacientului sunt parte integrantă a  terapiei de succes.

Noul Renal COMBI combină perfect formula activă Renal N și Renal P într-un singur produs.

Renal P contribuie la reducerea absorbției la nivel intenstinal a fosfatului alimentar. Acest lucru este posibil datorită chitosanului și a sărurilor de calciu. Sărurile de calciu se cuplează cu fosforul din intestin formând compuși nesolubili, controlând astfel și hiperfosfatemia. Chitosanul, derivat din cochiliile de crustacee, curăță intestinul și contribuie la reducerea nivelurilor toxinelor azotate din sânge. 

Renal P ajută la menținerea echilibrului acido-bazic, datorită compoziției sale pe bază de bicarbonate de sodiu. Bicarbonatul de sodiu este principalul agent acalinizant oral, recomandat de specialiști în menținerea acidozei metabolice sub control.

Controlul absorbției fosforului și combaterea acidozei metabolice îmbunătățesc calitatea vieții câinilor și pisicilor care suferă de afecțiuni renale.  Semnele clinice precum voma, diareea și scăderea în greutate  dispar,  pofta de mâncare crește și astfel greutatea corporală este menținută în parametri normali.

Renal N este recomandat pacienților diagnosticați timpuriu sau în cazurile de predispoziție genetică. Renal N conține molecule active ce contribuie la combaterea stresului oxidativ, la reducerea tensiunii arteriale și la atenuarea producției de toxine nitrogenice. Formula Renal N conține Lactobacillus Acidophilus, ImmunoFOS, Polifenoli derivați din uleiul de măsline, Melofeed, Vitamine din grupul B.

Efectele benefice ale probioticului Lactobacillus Acidophilus, asupra florei intestinale la câine și pisică, sunt confirmate de studiile de specialitate. Lactobacillus Acidophilus reduce semnele clinice digestive prin diminuarea producției de toxine azotice. ImmunoFOS  este un postbiotic, o clasă de molecule (peptide), rezultat în urma proceselor de fermentație declansate de Lactobacillus Acidophilus. ImmunoFOS reduce inflamația la nivel intestinal și menține echilibrul florei microbiotice.

Proprietățile hipertensive și vasodilatatoare ale polifenolilor derivați din uleiul de măsline, s-a observant a fi extrem de utile în cazul Bolii Renale induse experimental. Polifenolii conținuți de uleiul de măsline cresc rata de filtrare glomerulară și reduc concentrația palsmatică de creatinină.

MELOFEED este un compus extras din pepenele galben, ce conține SOD – antioxidant cu afinitate renală. SOD este extrem de util în timpul insuficienței renale când sunt produse cantități mari de radicali liberi, ce determină creșterea tensiunii arteriale.

Grupul de vitamin B (B12, B6 și acidul folic) contibuie la sinteza de hemoglobină și celule sanguine roșii, menținând sub control anemia rezultată în urma insuficinței renale.

Managementul terapeutic în insuficiența renală urmăreşte eficientizarea măsurilor terapeutice, igienice, dietetice, medicamentoase pentru a diminua semnele de uremie şi a întârzia progresiunea către faza uremică.

Insuficiența Renală Cronică este ireversibilă, însă calitatea vieții animalului poate fi îmbunătățită. Noul Renal COMBI  este o metodă terapeutică eficientă în managementul acestei afecțiuni.

Astfel cu o singură administrare pe zi  Renal COMBI oferă o soluție completă pentru integritatea renală:

  • Reduce hiperfosfatemiea
  • Reduce inflamația și stresul oxidativ
  • Controlează producția și eliminarea toxinelor azotate
  • Contracarează hipertensiunea arterială a sistemului
  • Mențineți echilibrul acido-bazic și reduce acidoză metabolică

Lasa un comentariu

Te rugăm să reții: comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.