Acest site se adreseaza exclusiv persoanelor juridice. Preturile sunt cu TVA inclus.

SALVAȚI UN ANIMAL

SALVAȚI UN ANIMAL

Veteco Interservices

Sterilizarea contribuie la controlul  numărului de animale fără adăpost, ceea ce poate reduce semnificativ numărul câinilor propuși pentru eutanasiere. În România există  o reală necesitate de reducere a numărului de câini fără stăpân, în scopul ameliorării sănătăţii şi bunăstării acestora, stopării înmulţirii lor necontrolate, reducerii riscurilor asupra sănătăţii oamenilor, precum şi prevenirii agresivităţii faţă de oameni şi alte animale.

Sterilizarea prelungește durata și calitatea vieții. Prin sterilizare putem preveni o serie de probleme de sănătate dificile și costisitor de tratat. În cazul femelelor sterilizarea poate preveni infecțiile uterine și tumorile mamare care sunt în proporție de 50% maligne. Prin castrarea masculilor prevenim cancerul testicular și afecțiunile prostatei.

De asemenea sterilizarea timpurie poate modifica comportamentul agresiv al masculilor, câinele tău mascul va fi mai puțin probabil să se plimbe departe de tine, reducem astfel potențialele accidente de mașină sau luptele cu alți masculi. Masculii castrați vor fi mai puțin tentați să urineze prin casă în scopul marcării teritoriului. Prin sterilizare femelelor acestea nu vor mai intra în călduri. Femelele nu vor mai simți să urineze frecvent pentru a atrage masculii. De multe ori femelele în călduri sunt agitate și nervoase, iar masculii sunt capabili să găsească orice modalitate creativă de a scăpa de proprietar pentru a-și găsi partenera.

Lasa un comentariu

Te rugăm să reții: comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate.